Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد نورولوژی دانشگاه آکسفورد گفت: تعداد زیادی از دانشجویان ایرانی ظرفیت تبدیل شدن به  بهترین استادان و پزشکان دنیا را دارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری انا، پروفسور «کوین تالبوت» استاد نورولوژی دانشگاه اکسفورد در حاشیه نخستین کنگره بین المللی پزشکی آکادمیک با اظهار خرسندی از حضور در این کنگره گفت: «تحقیقات من در مورد علم نورولوژی است که متاسفانه روش‌های درمانی کمی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین به رغم وجود بیماری‌های شناخته شده همچنان نیاز به تحقیقات زیادی داریم.»

وی افزود: «پزشکان آکادمیک افرادی هستند که به دلایل ایجاد بیماری‌ها به مکانیسم عمل بیماری‌ها علاقه دارند و در این باره تحقیق می‌کنند؛ من قسمتی از وقتم را برای معاینه و درمان بیماران ALS که تخریب کننده سیستم‌ عصبی است، صرف می‌کنم و قسمت دیگر وقتم را به تحقیقاتی می‌گذرانم که دلایل این بیماری و عوامل ایجاد و درمان‌های مختلف آن را بررسی کنیم.»

تالبوت اظهار کرد: «خوشحالم که در ایران امکانات فراوان و پتانسیل بالایی در کنار دانشجویان توانمند وجود دارد؛ تعداد زیادی از دانشجویان ایرانی را ملاقات کردم که پتانسیل تبدیل شدن به بهترین اساتید و پزشکان دنیا را دارند و باید امکانات زیادی در اختیار آنها قرار گیرد.»

در ادامه این همایش دکتر «دیوید وارول» استاد بازنشسته پزشکی دانشگاه آکسفورد نیز بیان کرد: «سال‌های زیادی بود که علاقه داشتم به ایران سفر کنم که خوشبختانه به واقعیت پیوست؛ برای نخستین بار در ایران، این کنگره بر روی ارتباط تحقیقات پزشکی و کلینیکی تمرکز می‌کند.»

وی ادامه داد: «من در این مدت کوتاهی که به ایران آمدم همانطور که انتظار داشتم بسیار تحت تاثیر تاریخ کهن ایران و فرهنگ غنی ایران قرار گرفتم. همچنین تاثیرگذاری ایران در تاریخ علوم پزشکی به واسطه افراد و نوابغی مانند ابوعلی‌سینا در علوم نوین پزشکی انگلیس انکار ناپذیر است. در همین راستا هدف این کنگره آغاز یک همکاری بین تحقیقات پزشکی بین انگلیس و ایران است که بتوانند سطح علوم پزشکی را ارتقا دهند.»

این پروفسور نورولوژی ادامه داد: «در این چند روز با پزشکان مختلفی هم صحبت شده ام که خوشبختانه اهداف مشترک زیادی داریم. شاید تعجب کنید که اکسفورد رشته پزشکی گرمسیری دارد. من اکثر زندگی خودم را در کشورهای مختلفی مثل برزیل و تایلند گذراندم. همانطور که می دانیم نقاط زیادی در ایران گرمسیر هستند که بیماری های مختلف و زیادی در آن وجود دارد.»

وارول یادآور شد: «علاقه خاصی در این رشته به حیوانات و گیاهان سمی دارم و ایران دارای گونه های مختلفی از حیوانات است و همین مشکل بزرگی برای نقاط غیرشهری است. در همین راستا علاقه زیادی به دیدن از اهواز در جنوب ایران دارم که مشکل آنها گزیدگی عقرب است.»

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۴۶۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت الکلی پزشکان واکنش نشان داد

بهرام عین‌الهی درباره مسمومیت الکلی اخیر برای جمعی از پزشکان در شیراز گفت: در علم پزشکی مصرف ۲ دو چیز را همه عالمان پزشکی انکار می‌کنند و من هم جدا از مسائل شرعی صحبت می‌کنم. امروزه می‌گویند بسیاری از بیماری‌ها ناشی از مصرف سیگار است و می‌گویند تقریبا تمام اعضای بدن می‌تواند از مصرف سیگار دچار عارضه شود و متاسفانه می‌بینیم بعضی‌ها سیگار می‌کشند و بعضی‌ها خودشان ممکن است جزو پزشکان باشند، الکل هم همین طور است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: الکل هم جدا از مسائل شرعی از نظر پزشکی یکی از عواملی است که بسیاری از بیماری ها را ایجاد می‌کند، به خصوص می‌تواند در کبد عوارض بسیار زیادی داشته باشد. در رشته خود ما که چشم پزشکی هستیم؛ الکل‌هایی که استاندارد نیستند و ناخالص هستند موجب کوری می‌شوند که به آن الکل متانول می‌گویند در واقع الکل چوب این کار را انجام می دهد.

وی با بیان این که ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، عنوان کرد: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است. بنابراین نه تنها در مورد جامعه پزشکی بلکه درباره مردم هم استفاده از الکل می‌تواند عوارض بسیار زیادی ایجاد کند، عمر افراد را کوتاه می‌کند و می‌تواند بیماری‌هایی را در درازمدت داشته باشد، به خصوص بیماری کبدی را  می‌تواند به وجود بیاورد که آینده بدی را رقم بزند.

عین‌الهی با اشاره به این‌که وزارت بهداشت وظیفه‌اش این است که اطلاع‌رسانی کند، گفت: وزارت بهداشت می‌تواند بگوید این عوارض وجود دارد، ولی حالا اگر کسی سیگار می‌کشد ما عوارضش را می‌گوییم، انتخاب خودش است، الکل هم همین است و ما حتما می‌گوییم مردم عزیزمان استفاده نکنند برای این‌که عوارض درازمدتی دارد.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز/ عین‌الهی: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است!
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز
  • وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت الکلی پزشکان واکنش نشان داد
  • از گزینه هدایت ایران تا تبدیل به مدعی بهترین لیگ دنیا
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز
  • انتقاد یک امام جمعه از مشروب‌خوری برخی پزشکان ایرانی
  • تروما چهارمین علت مرگ در دنیا
  • استادان، دانشجویان را برای تبدیل دانایی به توانایی ترغیب کنند