Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ دکتر باقر لاریجانی با اعلام این مطلب گفت: ایران و فدراسیون روسیه همسایه هستند و در بسیاری از حوزه ها، پیشرفت‌های قابل توجهی داشته اند و دانشگاه‌های روسیه مانند دانشگاه‌های سایر کشور‌های دنیا با متد‌های رنکینگ‌های بین المللی برای تحصیل دانشجویان ایرانی مورد ارزیابی قرار گرفته اند، همچنین در حالی که تعدادی از دانشگاه‌های روسیه در سال تحصیلی جدید مورد تأیید وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران هستند، دانشگاه‌های برخی کشور‌های منطقه، دیگر مورد تأیید ما نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تحصیل تعدادی از دانشجویان و دانش آموختگان ایرانی در فدراسیون روسیه، افزود: دانشگاه‌های پزشکی روسیه باید استاندارد‌های لازم مورد تأیید وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران را رعایت کنند و در قراردادی که با وزارت بهداشت روسیه منعقد شد، خواستار هماهنگی بیشتر این دانشگاه‌ها با وزارت بهداشت ایران شدیم چون اجازه طبابت دانش آموختگان خارج از کشور و به ویژه کشور روسیه، نیاز به موفقیت در امتحانات ملی دارد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اگر دانشگاه‌های پزشکی روسیه، در زمان آموزش دانشجویان ایرانی هماهنگی بیشتری با وزارت بهداشت ایران داشته باشند، شانس موفقیت دانش آموختگان برای طبابت در ایران بیشتر می‌شود.

دکتر لاریجانی ضمن تأکید بر لزوم تقویت و توسعه بین المللی سازی در حوزه علوم پزشکی، افزود: در قالب بین المللی سازی علوم پزشکی می‌توانیم با کشور‌های مختلف دنیا، تبادل استاد و دانشجو داشته باشیم و دوره‌های آموزشی مشترک و شعب مشترک در ایران یا سایر کشورها، راه اندازی کنیم.

وی با اشاره به توزیع دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در قالب مناطق آمایشی، گفت: دانشگاه علوم پزشکی مازندران با هماهنگی وزارت بهداشت، هماهنگی بیشتری با دانشگاه‌های فدراسیون روسیه می‌کند و چارچوب قراردادی که امروز با معاون کل وزارت بهداشت فدراسیون روسیه به امضا رسید شامل ارتقای همکاری‌های آموزش پزشکی، تبادل استاد و دانشجو و همکاری‌های مشترک در ایجاد شعب بین المللی بود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه روابط ایران و روسیه در حوزه پزشکی، راهبردی و بلندمدت است، افزود: امروز در نشست با معاون وزارت بهداشت روسیه توافق کردیم که کارگروه مشترکی به منظور ارتقای همکاری‌های دو کشور در حوزه آموزش پزشکی تشکیل شود و اگر همکاری‌های شبکه‌ای با کشور‌های منطقه از جمله فدراسیون روسیه را گسترش دهیم می‌توانیم به عنوان کانون آموزش منطقه در آینده‌ای نه چندان دور در حوزه پزشکی، مطرح شویم.

در مراسمی، قرارداد ارتقای آموزش پزشکی بین ایران و فدراسیون روسیه بین دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت و دیمتری کاستنیکوف معاون کل وزارت بهداشت روسیه به امضا رسید.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: دانشجویان ایرانی علوم پزشکی روسیه تحصیل فدراسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۴۳۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد

سعید آزادیان در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در چند سال گذشته در راستای پیاده سازی نظام حکمرانی آموزش عالی ماموریت گرا سیاست های توسعه ای را مبتنی بر حل مسائل و نزاعات منطقه ای، ملی و در برخی اوقات بین المللی گذاشته است.

وی ادامه داد: هرگونه گسترش در خصوص واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و توسعه رشته های دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر نگاه ماموریت گرای آمایش محور است که در چند سال قبل اتفاق افتاده و امسال هم در مقطع ارشد و دکتری با همین رویکرد ۲۴۰ رشته محل را در کل کشور، درون استان ها و بر اساس نگاه ماموریت گرا با هماهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مصوبه شورای گسترش در واحد های مرکز استان ها و واحد های بزرگ تر ادغام کرده ایم.

رییس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: یک استاندارد برای پذیرش در مقطع ارشد و دکتری از طرف وزارت علوم وجود دارد که ما مبتنی بر همان استاندارد هایی که وزارت علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرده است دانشجویان را پذیرش خواهیم کرد، در واقع هر اتفاقی که در سازمان سنجش وزارت علوم رخ بدهد، در دانشگاه آزاد اسلامی هم بر اساس ظرفیت هایی که وجود دارد اجرایی خواهد شد.

آزادیان با بیان اینکه قاعدتا مجوز همه رشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی در وزارت علوم صادر شده و مورد تایید وزارت علوم است، گفت: در خصوص مقاطع ارشد و دکتری با توجه به تقاضایی که هر سال وجود دارد تعداد پذیرش یک مقدار متغیر است مثلا در مقطع دکتری ۱۴ هزار نفر ظرفیت اسمی در سطح کشور وجود دارد اما اینکه این تعداد چقدر محقق بشود به انتخاب متقاضیان وابسته است که تا الان درگیر فرایند آن هستیم.

وی در پایان گفت: تعداد افرادی که به مصاحبه دعوت می شوند معمولا به این بستگی دارد که چه تعداد افراد چه رشته محل را انتخاب می کنند و ما بر اساس یک تناسب بین رشته و ظرفیت و متقاضی افراد را به مصاحبه دعوت خواهیم کرد.

کد خبر 6097362

دیگر خبرها

  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • دانشجویان تعلیق شده در آمریکا به ایران بیایند با هزینه تحصیل‌ رایگان!
  • معاون وزیر علوم: دانشجویان تعلیق شده در آمریکا به ایران بیایند هزینه تحصیل‌شان رایگان است
  • پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا به صورت رایگان و با تمام امکانات در ایران
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد