Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیبی گفت: انقلاب اسلامی ما توانست پیروزی‌های شگرفی داشته باشد، به خصوص در حوزه آموزش عالی، در حال حاضر، از ۱۵۰ هزار دانشجوی ابتدای انقلاب، به تعداد بالغ بر ۴ میلیون نفر دانشجو رسیده ایم که در دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، روز چهارشنبه سی بهمن ماه و پنجشنبه یک اسفند، دومین کنفرانس کاتالیست انجمن شیمی ایران و به میزبانی دانشگاه خوارزمی و با همکاری انجمن شیمی ایران، در تالار ۱۷ شهریور در حال برگزاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در این کنفرانس  حبیبی رئیس دانشگاه خوارزمی،  شمسی پور رئیس انجمن شیمی ایران، طالقانی مدیر کل پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران، خان بیگی مدیر پژوهش شرکت نفت، زلفی گل دبیر انجمن شیمی ایران و سایر دوستداران و علاقمندان حوزه شیمی حضور دارند.

از مهم‌ترین اهداف این کنفرانس که در سطح ملی برگزار می‌شود، به ایجاد محیطی برای عرضه یافته‌های پژوهشی متخصصان در حوزه کاتالیست؛ پدید آوردن محیطی برای تعامل میان صاحب‌نظران و تضارب‌آرای پژوهشگران؛ ارتقای سطح دانش، بینش و فرهنگ علمی در حوزه کاتالیست؛ شناسایی مسائل پژوهشی و ایجاد محیطی هم‌افزا برای حل آن‌ها و ارزیابی سیاست‌ها و برنامه‌های اجرایی کاتالیست در سطح ملی می¬توان اشاره کرد.

در ابتدای برنامه حبیبی رئیس دانشگاه خوارزمی، ضمن خوش آمدگویی به شرکت کنندگان در دومین کنفرانس کاتالیست شیمی ایران گفت: ما امیدواریم که بتوانیم میزبان خوبی برای دوستان باشیم و این کنفرانس زمینه ساز بحث، تبادل نظر، کسب تجربیات و دستاورد‌های علمی ارزنده باشد.

وی ولادت حضرت زهرا"س" و ایام مبارک دهه فجر را تبریگ گفت و یاد و خاطره امام راحل "ره"، شهدای انقلاب، شهدای جنگ تحمیلی و سردار سرافراز قاسم سلیمانی را گرامی داشت. 

 حبیبی عنوان کرد: ایام دهه فجر برای ما خاطرات گرانسنگ و به یاد ماندنی به همراه دارد به ویژه افرادی که در دوران مبارزات و جریان انقلاب در صحنه بودند و حضور داشتند.

ریاست دانشگاه خوارزمی گفت: برای من انقلاب به عنوان مصادیقی از تجلی سنت‌های الهی است به ویژه در پیروزی انقلاب اسلامی آیه کریمه (إِنَّ اللهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ» مصداق دارد. این آیه نشان دهنده این است که؛ اگر مردم در خصوص اقامه سنت‌ها و احکام دین الهی قدم بردارند خدا یاریگر آنهاست و سنت خود را جاری می‌کند و نعمت‌های خود را ارزانی می‌دارد؛ طبیعتا این آیه هم آرامش بخش است هم به نحوی هشدار دهنده است که باید قدر این نعمت‌ها را بدانیم، امانت داری کنیم و از آن به خوبی حفاظت و آن را به نسل‌های آینده ارزانی کنیم.

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی ما توانست پیروزی‌های شگرفی داشته باشد، به خصوص در حوزه آموزش عالی، در حال حاضر، از ۱۵۰ هزار دانشجوی ابتدای انقلاب، به تعداد بالغ بر ۴ میلیون نفر دانشجو رسیده ایم که در دانشگاه مشغول به تحصیل هستند، بیش از ۱۲۰ مرکز دانشگاه دولتی و بیش از ۲۰۰۰ شعبه مختلف دانشگاه آزاد، پیام نور و فنی -حرفه ای، نشانه‌های سرمایه گذاری و رویکردی است که به نحو مناسبی به بار نشسته است، مجموعه آموزش عالی ما معمولاً در حال تحول و حرکت رو به جلو و دستیابی به قله‌هایی است که تاکنون فتح نکرده است.

حبیبی افزود: دانشگاه‌های اول انقلاب در حوزه آموزش متمرکز بودند، به تدریج توسعه تحصیلات تکمیلی هدف قرار گرفت، تغییراتی که در حوزه آموزش عالی رخ می‌دهد، بسیار متفاوت است و مبارک، متفاوت از تغییراتی است که در گذشته داشتیم، هدف از رسیدن به دانشگاه نسل سوم، آن است که بتواند جنبه‌های کار آفرینی، ارتباط با جامعه و ماموریت¬گرا کردن تحقیقات پژوهشی دانشگاه را در اولویت قرار دهد. در این زمینه کار‌های چشمگیری صورت گرفته، (هرچند پاسخگوی نیاز‌های کل جامعه نیست)، اما امیدواریم در کوتاهترین زمان ممکن بتواند به شرایط مطلوب دست پیدا کند.

در ادامه آقای دکتر حبیبی گفتند دانشگاه خوارزمی در سال ۱۲۹۷ تحت عنوان دانشسرای عالی برای پاسخگویی به نیاز تربیت معلم شکل گرفت. در طول سال‌های مختلف فراز و فرود‌های زیادی را پشت سر گذاشت. در حال حاضر ۱۵ دانشکده در رشته‌های مختلف داریم و حدود ۱۵ مرکز پژوهشی یا پژوهشکده، مانند نفت، پلاسمای پزشکی و بلایای طبیعی و... در راستای اهداف پژوهشی دانشگاه تاسیس شده اند و در حال حاضر مجری پروژه‌های زیادی در سطح کشور هستند.

وی اظهار داشت: دانشگاه ما به عنوان دانشگاه هماهنگ کننده فعالیت‌های اتریش در حال انجام وظیفه است و ۱۷ پروژه بین دانشگاهی با دانشگاه اتریش در حال انجام است، همچنین دو نشست مشترک بین دانشگاه‌ها برگزار شده که سومین آن در سال آینده برگزار خواهد شد.

در سه سال گذشته تاسیس شهر سلولی به عنوان یکی از اهداف پروژه تحقیقاتی با محوریت سلول‌های بنیادی، صنایع و خدمات وابسته به آن تصویب شده که قرار است بخش خصوصی شتاب دهنده آن را آغاز نماید.    حبیبی در خصوص ساختمان پروین اعتصامی گفتند: نزدیک به ۸۵ سال از عمر این ساختمان می‌گذرد، در سال‌های ۱۳۱۳ و ۱۳۱۴ ساختمان آموزشی و خدمات رفاهی بوده و طراح آن مارکوف روسی است. در سال ۸۲ سازمان میراث فرهنگی این ساختمان را به عنوان یکی از ساختمان‌های میراث فرهنگی به ثبت رساند و از چهار سال گذشته دانشگاه مشغول مرمت و بازسازی ساختمان است، اما هنوز به طور رسمی افتتاح نشده است. امیدواریم در آینده نزدیک به بهره برداری برسد.

در ادامه آقای شمسی پور رئیس انجمن شیمی ایران، از دست اندرکاران برگزاری این کنفرانس تشکر و قدردانی کرد و گفت: بررسی سایت‌های علمی نشان می‌دهد در سال ۱۸۶۰ اولین مقاله ایرانی به چاپ رسیده است. در این زمان طولانی (از ۱۸۱۸ تا ۱۹۷۹) تعداد ۳۶۷۵ مقاله از ایران چاپ شده است یعنی در طول این ۴۰ سال، تعداد مقالات علمی، ۱۶۲ برابر بیشتر از سال‌های قبل بوده است. این‌ها حاکی از همت بلند ایرانیان است.
وی در پایان افزودند: بزرگترین سرمایه‌های ما دانشجویان هستند؛ امیدواریم دولت و مجلس آینده، برنامه ریزی درستی در راستای اشتغال، تحصیل و حمایت از این سرمایه‌های بزرگ انسانی، داشته باشند.

پس از آن روزبه کلباسی، گزارشی از کنفرانس ارائه داده و از مسئولان محترم دانشگاه خوارزمی بویژه حبیبی، رئیس دانشگاه، برای حمایت هایش از برگزاری این کنفرانس، قدردانی کرد.   دبیر علمی کنفرانس، افزود: کمیته کاتالیست انجمن شیمی ایران از سال گذشته، برای بهره مندی از نظرات صائب محققان و صاحب نظرانی که در زمینه شیمی، شیمی آلی، شیمی معدنی و... مرتبط با این حوزه میان رشته‌ای فعالیت می‌کنند، چنین کنفرانسی را برگزار نماید.

وی ادامه داد: سال گذشته اولین کنفرانس در دانشگاه زنجان برگزار شد و میزبانی خوبی صورت گرفت و ما را تشویق کرد تا دومین کنفرانس را در دانشگاه خوارزمی برگزار نماییم. از زمان اعلام برنامه کنفرانس، تا یک ماه گذشته ۳۳۵ مقاله علمی از ۵۵ دانشگاه، مراکز پژوهشی و صنایع مختلف، در اختیار دبیرخانه کنفرانس قرار گرفت که با تعداد ۳۹ داور، مقالات داوری شدند و از بین آن‌ها ۳۰۶ مقاله پذیرفته شد که به صورت پوستر ارائه شد. علاوه بر آن ۱۵ سخنران در این کنفرانس حضور دارند.

شایان ذکر است این کنفرانس با برگزاری سخنرانی‌های مختلف تا ساعت ۱۷ روز پنجشنبه اول اسفند ماه، ادامه دارد؛ و در حاشیه این کنفرانس نیز غرفه‌های مختلفی برپا است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه خوارزمی رئیس دانشگاه خوارزمی آموزش عالی انجمن شیمی ایران دانشگاه خوارزمی حوزه آموزش حال حاضر آموزش عالی سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۹۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیداری امروز جوانان دنیا مرهون روشنگری رهبر انقلاب است

امام جمعه مبارکه گفت: جنبش دانشجویی و بیداری امروز جوانان در دانشگاه‌های دنیا مرهون روشنگری رهبر معظم انقلاب است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، حجت‌الاسلام سید مهدی موسوی امروز _جمعه، چهاردهم اردیبهشت ماه_ در خطبه‌های نماز جمعه مبارکه اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب سال‌های گذشته نامه‌ای خطاب به جوانان نوشتند و در نتیجه جهاد تبیین اینک جوانان دانشجو در آمریکا و بعد هم اروپا خواهان پایان قتل عام در فلسطین هستند.

وی افزود: تاکنون بیش از ۲۰۰۰ نفر در دانشگاه‌های آمریکا و کشورهای اروپایی دستگیر شده‌اند در حالی که تنها درخواست دانشجویان عدم کشتار مردم بی‌گناه غزه است اما آنان شبانه به خوابگاه‌های دانشجویی حمله کرده و دانشجویان را با دستبند می‌برند که جلوه واقعی حقوق بشر آمریکایی است.

امام جمعه مبارکه با اشاره به اعتراض دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا و اروپا اضافه کرد: امروز موضوع غزه و فلسطین تنها مختص کشورهای اسلامی نیست بلکه این مسئله جهانی شده و دنیا شاهد برپایی اعتراض دانشجویان در دانشگاه بزرگ است.

وی خاطرنشان کرد: دانشجویان و دانشگاهیان با اعتراض مسالمت‌آمیز مشغول حمایت از مردم فلسطین و غزه هستند و از سویی جهانیان شاهد برخوردهای خشن پلیس آمریکا و کشورهای غربی هستند و از این رو چهره واقعی آن‌ها دیده می‌شود.

حجت‌الاسلام موسوی با اشاره به عملیات وعده صادق و پاسخ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به رژیم غاصب صهیونیستی اظهار کرد: این عملیات غرورآفرین همه محاسبات و برنامه‌ریزی‌های دشمنان در زمینه‌های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و نظامی علیه کشور ما را به چالش کشید.

وی افزود: با گذشت بیش از ۲۰ روز از انجام عملیات وعده صادق همچنان جهان و منطقه تحت تأثیر آن قرار دارد و باید از ۲۶ فروردین امسال (روز انجام این عملیات) به‌عنوان روز تاریخی و بزرگ یاد شود.

امام جمعه مبارکه همچنین با تبریک روز معلم گفت: معلمان همیشه جامعه‌ساز بوده‌اند و نقش معلمان و دانش‌آموزان در انقلاب اسلامی بی‌بدیل و ارزشمند بوده است.

وی با تسلیت سالروز شهادت امام صادق (ع) افزود: گسترش و عمق‌بخشی به مفاهیم دینی و مذهبی به‌ویژه مذهب تشیع در زمان آن امام همان شکل گرفت و ایشان به‌عنوان رئیس مذهب جعفری معروف شدند و این مذهب در بین شیعیان جایگاه ویژه‌ای دارد.

کد خبر 750313

دیگر خبرها

  • برگزاری سی‌امین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به اصفهان سفر می‌کند
  • برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای نشان از بلوغ فناوری هسته‌ای ایران است
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • شلیک مستقیم پلیس آمریکا به دانشجویان دراعتراضات ضد صهیونیستی
  • فیلم/ اشاره رهبر انقلاب به اعترضات دانشجویان دانشگاه‌های دنیا
  • نماهنگ جدید شریک جرم منتشر شد
  • بیداری امروز جوانان دنیا مرهون روشنگری رهبر انقلاب است
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • کارفرمایان از هرگونه تکبر در برابر کارگران خودداری و دوری کنند